Overname eFocus door Franse Valtech

Redactie team, Brookz | July 11, 2016

Onafhankelijke webbouwer

Het rond de eeuwwisseling opgerichte eFocus is met 200 medewerkers een van de grootste onafhankelijke websitebouwers van Nederland. Het bedrijf heeft een omzet van 19,5 miljoen euro en ontwerpt en beheert websites, apps en platformen voor e-commerce. Ook levert eFocus advies- en marketingdiensten over digitalisering vanuit zijn vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven. eFocus rekent Nederlandse multinationals, waaronder Jacobs Douwe Egberts, Heineken en Nutreco, tot zijn klanten.

Strategische overname

eFocus-oprichters Arnoud Martens en Marc-Paul Brandt denken in het eveneens snel groeiende Valtech (omzet circa 200 miljoen euro omzet) de ideale partij te hebben gevonden om (internationaal) verder te groeien. Net als eFocus is ook Valtech exclusief gericht op digitale communicatie, maar dan op een veel grotere schaal. Er werken inclusief eFocus nu ruim 2000 mensen vanuit dertien landen bij Valtech, met vestigingen van Singapore tot Chicago en van Sydney tot Stockholm.

Zelf een bedrijf overnemen? Bekijk hier het aanbod bedrijven te koop

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen