Overname De Glasservice-Express door adjunct-directeur

Redactie team, Brookz | December 29, 2010

Bedrijfsovername

Adjunct-directeur en bedrijfsleider van vestiging Dronten Rob de Vries en hoofduitvoerder Arnold de Vries nemen de aandelen van Nico en Paul Schunselaar over. Met de bedrijfsovername wordt het duo De Vries eigenaar van Schunselaar`s Schilderbedrijf en De Glasservice-Express.

Hoeveel De Vries en De Vries - overigens geen familie van elkaar - betalen voor het aandelenpakket, is onbekend. Ook hoe de financiering van de overname geregeld is, wordt niet bekend gemaakt. "We willen groeien, onze marktpositie verder versterken. We zullen ons gaan ontwikkelen als een bedrijf voor totaalonderhoud", zeggen de nieuwe eigenaren over hun ambities na de bedrijfsoverdracht. "Daar hoort naast de schilders- en glasservice bijvoorbeeld bouwkundig onderhoud bij, voor zowel interieur als exterieur."

Bedrijfsopvolging

Schunselaar`s Schildersbedrijf is het oudste schildersbedrijf van Zwolle. De bedrijfsverkoop betekent dat na bijna een eeuw een einde komt aan de betrokkenheid van de familie Schunselaar bij het Overijsselse bedrijf. De voormalige eigenaren hadden het bedrijf binnen de familie willen overdragen, maar stuitten op een bekend probleem: geen bedrijfsopvolging. "Het was mooi geweest als we de familietraditie hadden kunnen voortzetten, maar we hebben binnen de familie geen opvolging", aldus de gebroeders Schunselaar.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen