Overname Multi-Deur Service

Redactie team, Brookz | May 6, 2016

Multi-Deur Service BV is een specialist in de productie, verkoop, montage, service en reparatie van sectionaaldeuren (o.a. garagedeuren) voor zowel de industriële als particuliere markt. De nieuwe directie zet in op verdere groei van de onderneming door deze verder te professionaliseren en klanten nog meer te ontzorgen. Fusie- en overnamespecialist Marktlink werd ingeschakeld om geschikte overnamekandidaat te vinden.

Flexibele speler

De aandelen zijn overgenomen van de huidige directie, de heer en mevrouw Zantinge. Zij richtten de onderneming in 1987 op. Multi-Deur is een producent en leverancier van industriële- en garagedeuren en voert daarbij ook onderhoud- en servicewerkzaamheden uit op de deursystemen. De onderneming heeft zich in dertig jaar ontwikkeld tot een flexibele speler op de markt. Multi-Deur heeft een uitgebreid werkgebied. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk worden tot het afzetgebied gerekend, maar ook buiten Europa is Multi-Deur actief. De organisatie behaalt een jaarlijkse omzet van circa 3,3 miljoen euro. Multi-Deur Service BV heeft een eigen productiefaciliteit, waarmee nu jaarlijks circa 1.000 sectionaaldeuren worden geproduceerd. Het bedrijf werkt met een team van 24 medewerkers, verdeeld over de afdelingen Productie & Verkoop, Service en Ondersteuning.

Zelf ondernemen

Martijn van der Heiden (40) was hiervoor Directeur Engineering bij Tebodin, een onafhankelijk en internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Sinds 2006 was hij werkzaam bij Tebodin, eerst bij Corporate Business Development, maar vanaf 2013 als directeur van de vestigingen Deventer en Hengelo. De stap naar directeur-eigenaar van Multi-Deur vormt de invulling van een lang gekoesterde wens om zelf te ondernemen en ‘niet allen op de winkel te passen’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen