Overname pretpark Slagharen van de baan

Redactie team, Brookz | June 1, 2011

Door het afketsen van een mogelijke bedrijfsovername blijft het attractiepark in handen van de oprichtersfamilie Bemboom. 

Overnameprooi

Eerder dit jaar zijn Slagharen en Parques Reunidos om de tafel gaan zitten om een eventuele verkoop van het Overijsselse vakantiepark te bespreken. 'Maar er was geen behoefte aan een vervolgafspraak', zegt bedrijfsdirecteur Angelique Klar van Slagharen tegen De Stentor.

Parques Reunidos is een grote speler op de recreatieve markt en is op zoek naar overnameprooien en doorgroeimogelijkheden. Het Spaanse concern is eigenaar van 12 dierentuinen en dolfinaria, 13 pretparken in Europa en de Verenigde Staten, 21 entertainmentcentra en 23 waterparken. De groep heeft onder andere Bobbejaanland (België) en Moviepark (Duitsland) onder zijn vleugels.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen