Overname ProfiLease door International Car Lease Holding

Redactie team, Brookz | October 29, 2015

Uitbreiding

Door deze bedrijfsovername breidt International Car Lease Holding, bestaande uit DirectLease, J&T Autolease, Van Mossel Leasing en V&M Leasing, haar vloot uit tot ruim 38.000 voertuigen. Na de bedrijfsovername zullen alle medewerkers in dienst blijven met uitzondering van directie lid René Kuil, die nog wel als adviseur op de achtergrond aan het bedrijf verbonden zal blijven.

Joint venture

ProfiLease, gevestigd in Rotterdam, is een universele leasemaatschappij met een dienstverleningspakket op het gebied van leasing en shortlease. De overname van ProfiLease is onderdeel van de joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep waarmee de positie in de Rotterdamse regio wordt versterkt. ProfiLease is gedurende de bedrijfsovername begeleid door Baker Tilly Berk Corporate Finance.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Bekijk ons overnameplatform.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen