Overname Prokx Payroll door Payroll Select

Redactie team, Brookz | November 10, 2015

Buy & Build

Payroll Select is zeer actief op de versnipperde Nederlandse markt. De acquisitie van Payroll Prokx is al de vierde aankoop door Payroll Select in korte tijd. De onderneming heeft sinds 2014 ABN Amro Participaties als minderheidsaandeelhouder aan boord. Ondernemer Rick Simons heeft de overige stukken in bezit.

Groeistrategie

Deze bedrijfsovername sluit aan bij de groeistrategie en groeiambitie van zowel Prokx Payroll Professionals als die van Payroll Select. Prokx heeft de ambitie om onder eigen naam verder te groeien als dé payrollspecialist voor de horeca- & recreatiebranche. De Payroll Select Groep verwacht in 2016 een omzet te realiseren van 175 miljoen euro en dagelijks ruim 12.500 medewerkers in diverse sectoren werk te bieden. Payroll Select werd bij deze aankoop geadviseerd door Marktlink Fusies & Overnames. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen