Overname RLVNT door Digital Agency Group

Redactie team, Brookz | June 24, 2016

Fusie

RLVNT is met circa 20 medewerkers een innovatief marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in bedenken en ontwikkelen van data-driven campagnes (media en creatie) Het bedrijf kent haar oorsprong uit een fusie tussen bone en SVBMedia in 2013. Met data-driven creativity verankerd in het DNA en een crossmediale aanpak werkt RLVNT voor klanten als Fontys, HEMA, ICIPARISXL, Madurodam, NTI en vele andere.

Strategische overname

De Digital Agency Group is een snelgroeiende organisatie met een groep gespecialiseerde digitale bedrijven in digitale media en creatie, waaronder The online company, Qban online communicatie en ClickDistrict. De Digital Agency Group heeft met in totaal 70 medewerkers vestigingen in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Met de toevoeging van RLVNT en haar specifieke dienstverlening is direct sprake van een strategische fit en zijn de bedrijven onderling complementair in expertise. RLVNT gaat met al het personeel mee in deze overname en zal onder het merk RLVNT haar dienstverlening verder uitbreiden.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse