Overname Speak door DreamTeam

Redactie team, Brookz | May 5, 2011

DreamTeam is in 2010 opgericht door Siebrand Dijkstra en Jan Dijkema en richt zich op het ontwikkelen van innovatieve software. Hoeveel het duo betaalt voor de aandelen, is niet bekend.

Bedrijfsovername

Met de bedrijfsovername krijgt Speak de mogelijkheid om verder te groeien en te professionaliseren. Daarnaast krijgt ze toegang tot krachtige en technisch innovatieve platforms. DreamTeam en Speak passen bij elkaar door hun vergelijkbare visie op het benaderen van klanten en de markt en het ontwikkelen van technisch hoogstaande producten.
 

Speak, voorheen bekend onder de naam Tsjil, is een internetbureau dat tien jaar geleden is opgericht door Wouter Slotegraaf, Henk Everts en Jan Kooistra. Het Surhuisterveense bedrijf maakt klantgerichte en gebruiksvriendelijke oplossingen op het gebied van internet, narrowcasting en mobile & touch voor toonaangevende klanten zoals Rabobank, CJIB en Friesland College.

Management

Het huidige management van Speak blijft betrokken bij de onderneming na de bedrijfsovername. De leiding zal wel versterkt worden door Jan Hendrik de Bruin en An de Witte.
 

De Bruin heeft een brede managementervaring en is gespecialiseerd in grootschalige innovatieve projecten, vaak op het scheidsvlak tussen Business en ICT. Hij heeft meerdere jaren gewerkt als manager bij onder andere Achmea en het CJIB. De Witte heeft een brede media-achtergrond. Van het werken aan televisieprogramma's stapte zij over naar een internetbedrijf in hartje Amsterdam waar zij als vestigingsmanager vele internet- en multimediaprojecten heeft geleid.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen