Overname van bedrijf Qi ict

2010 M11 1

Management buy-in

Peter Zuijdervliet en Arie Oosterlee, beide lid van het managementteam, hebben zich ook ingekocht in het Delftse bedrijf. Daarnaast is er nog een stille vennoot actief, die eveneens een belang heeft genomen in Qi ict. Hoeveel de overnamesom bedraagt, is niet bekend.

'Qi ict is een kennisorganisatie met als uitgangspunten kwaliteit en innovatie', aldus de nieuwe ceo door middel van een management buy-in. 'Dit geeft ons de gelegenheid om het bedrijf en het merk Qi ict op basis van het credo Living Uptime de komende jaren verder uit bouwen en waar nodig te versterken door middel van acquisities.'

Bedrijfsoverdracht

Klene werkte voor de bedrijfsoverdracht de afgelopen jaren als executive vice president bij het beursgenoteerde USG People. Als manager wilde hij een bestaand bedrijf kopen om als ondernemer een vliegende start te maken. De oud-eigenaren Peter Groeneveld en Erik Kuiken zagen de verkoop van hun belang in Qi ict aan Klene wel zitten. 'Met deze overname blijft het bedrijf volledig zelfstandig, dat een belangrijke voorwaarde is bij een mogelijke verkoop van Qi ict', aldus de voormalige aandeelhouders.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!