Overname van muziekinstrumentenketen Feedback

Redactie team, Brookz | June 25, 2013

Bedrijfsverkoop

Feedback was de afgelopen jaren de grootste muziekwinkelketen van Nederland. Het bedrijf is 27 jaar geleden opgericht door Thijs Thunnissen en Rob Verhagen. Nu neemt BMI Group, een marketing- en distributieorganisatie gespecialiseerd in muziekproducten, de muziekwinkels over.
 

‘Met de bedrijfsverkoop hebben we Feedback een goed onderkomen gegeven’, aldus de verkopende ondernemers tegen Gitarist.nl. ‘We hebben een vergelijkbare cultuur en visie, en met de grotere schaal waarbinnen de winkels terecht komen zijn er betere voorwaarden voor groei.’ 

Bedrijfsovername

Door de strategische overname van Feedback ontstaan - naar eigen zeggen - de grootste retailketen gespecialiseerd in muziekinstrumenten, geluidsapparatuur en accessoires in Europa. BMI Group heeft nu in totaal twaalf winkels in Nederland en België.
 

‘Door deze bedrijfsovername zijn we straks in staat om klanten optimaal te bedienen met onze clicks & bricks-formule’, zegt directeur Karel Landman van BMI Group. ‘Muziek maken draait om passie en plezier. De unieke experience die wij in onze winkels bieden staat daarbij centraal, maar onze klanten willen we ook op de best mogelijke manier dienen via andere kanalen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen