Overname Visser Communicatie door UNET

Redactie team, Brookz | April 25, 2017

Visser Communicatie werd 10 jaar geleden opgericht en biedt IT-gerelateerde dienstverlening, zoals beheer van netwerkinfrastructuur, cloud-oplossingen en datacenter. Het bedrijf, dat werkzaam is vanuit Amsterdam en Groningen, heeft onder meer NOC*NSF, FC Groningen en Pathé als klant.

UNET maakt sinds 2013 onderdeel uit van de Eurofiber Group en biedt breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Het bedrijf, met een hoofdkantoor in Almere, heeft onder meer Warmteservice, Wellant College en Mojo Concerts als klant.

Bedrijfsovername

Met de bedrijfsovername van Visser Communicatie verstevigt UNET zijn positie in Noord- en Midden- Nederland. Volgens Theo de Vries, algemeen directeur van UNET, kunnen de twee bedrijven door samen op te trekken, harder groeien in de zakelijke telecommarkt.

Visser Communicatie werd tijdens het overnameproces bijgestaan door UNO bedrijfsadviseurs. Hoeveel UNET betaald heeft voor Visser Communicatie is niet bekend gemaakt.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen