Paagman koopt branchegenoot op

Redactie team, Brookz | August 29, 2011

Hoeveel Paagman - de grootste boek- en kantoorvakhandel in de regio Haaglanden - betaalt voor het Bodegravense bedrijf of hoe de gedeeltelijke overname gefinancierd wordt, is niet bekend.

Bedrijfsovername

Volgens directeur Fabian Paagman sluit de bedrijfsovername uitstekend aan op de ambities van het bedrijf. Zowel Paagman als Karssen hebben een uitstekende reputatie als leverancier van kantoorartikelen binnen de zakelijke markt opgebouwd. Beide bedrijven zijn echte totaalaanbieders en mogen vele kleine, middelgrote en grote organisaties tot hun klantenbestand rekenen.

‘Met deze overname kunnen we die klantenkring nog slagvaardiger bedienen’, aldus Paagman. ‘Dat is niet alleen gunstig voor de wederzijdse klanten, maar ook voor Paagman zelf. Deze strategische overname betekent namelijk een belangrijke impuls voor onze on- en offline groeistrategie.’

Familiebedrijf

Naast haar fysieke winkels, is Karssen goed vertegenwoordigd op internet. De divisie Karssen Direct exploiteert namelijk diverse gespecialiseerde webshops. ‘We hebben dit marktsegment altijd met veel plezier en passie bediend, maar willen ons nog meer focussen op onze andere bedrijfsonderdelen, zoals onze winkels, kantoorinrichting en Karssen Direct’, verklaart eigenaar Kaspar Karssen.

‘We zijn ervan overtuigd dat we in Paagman de perfecte overnamepartner hebben gevonden’, vervolgt hij. ‘De cultuur van beide familiebedrijven sluit goed op elkaar aan en onze klanten zullen zich dus direct bij Paagman thuis voelen. Bovendien biedt Paagman een breed assortiment, uitstekende service en - ook niet onbelangrijk - scherpe prijzen.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen