Payroll Select neemt Flint over

Redactie team, Brookz | January 29, 2016

Buy and build

Payroll Select is bezig aan een opmars op de Nederlandse markt. Het bedrijf van ondernemer Rick Simons (49) is zeer actief op de versnipperde Nederlandse markt. In korte tijd kocht het een handvol bedrijven, vooral in Oost-Nederland. Het bedrijf wordt bij deze buy and build-strategie gesteund door ABN Amro Participaties dat sinds 2014 een minderheidsbelang heeft in de onderneming uit Zutphen.

200 miljoen omzet

Flint Personeelspartner is eigendom van ondernemer Dirk Flintrop (34). Het net verworven bedrijf verwacht dit jaar een (gefactureerde) omzet te realiseren van circa €25 mln. De overnameprijs die Payroll Select betaalt voor het bedrijf, is niet bekendgemaakt. Door de aankoop zal de gefactureerde omzet van Payroll Select dit jaar stijgen naar circa 200 miljoen euro. Er werken bij het bedrijf 110 werknemers. De onderneming werkt vooral voor callcenters, onderwijs, horeca en de intermediaire markt.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen