Raetsheren van Orden neemt MontClair over

Redactie team, Brookz | April 13, 2016

Strategische samenwerking

Beide partijen zijn actief op de zakelijke verzekeringsmarkt en spreken van een strategische samenwerking. Raetsheren van Orden richt zich met name op de maritieme sector, de (semi) publieke sector en de voedingsmiddelen-, verpakkingsmiddelen- en kunststofverwerkende industrie.

MontClair is in 2003 opgericht door Arnold Klapwijk, Patricia Schellen en Stasiu Kowalksi en is actief in de zakelijke markt voor riskmanagement, verzekeringen en employee benefits, zowel nationaal als internationaal. MontClair blijft zelfstandig actief onder het eigen management vanuit Hilversum. Het bedrijf telde in 2014 een omzet van 3,3 miljoen euro met 22 medewerkers.

Top 5 speler

Raetsheren, dat ook een vestiging heeft in Leeuwarden, behoort met een omzet van 22,3 miljoen euro tot de grootste 25 intermediairbedrijven van ons land. De nieuwe combinatie realiseert een omzet van circa 25 miljoen euro en claimt daarmee te behoren tot de top 5 van onafhankelijke intermediairs in Nederland.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse