Redkiwi fuseert met Afdeling Online

Redactie team, Brookz | January 15, 2016

Redkiwi uit Rotterdam focust zich op de ontwikkeling van websites en webshops en is vooral gespecialiseerd in strategie, concept, design en webdevelopment. Afdeling Online helpt houders van websites en webshops bij het aantrekken van nieuwe bezoekers en bij het optimaliseren van conversies. Het bedrijf uit Helmond is vooral gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van online strategieën.

Extra diensverlening

Volgens Jasper Verbunt, directeur van het Rotterdamse bureau Redkiwi is naast een goed design met name online markering van essentieel belang voor het succes van een website. ‘Dankzij de samenwerking met Afdeling Online bieden we opdrachtgevers vanaf nu een extra dienstverlening. Daarbij gaat het om online marketing advies en uiteraard ook om praktische ondersteuning.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse