Reimert Bouw en Infra koopt Wegenbouw Beugel

2011 M06 27

Hoe Reimert Bouw en Infrastructuur de bedrijfsovername financiert, is onbekend.

Bedrijfsovername

De bedrijfsovername van Wegenbouw Beugel kwam toevallig op het pad van het Almeerse aannemingsbedrijf. Via een management buy-in-constructie wordt Johan Kemkers de bedrijfsleider van het nieuwe Beugel Infrastructuur.

'Gerrold Steenbergen is hoofd bedrijfsbureau bij Reimert en kent Johan Kemkers', vertelt directeur Bas Reimert. 'Op dat moment hadden we geen vacature voor Kemkers, maar we zagen wel mogelijkheden tot samenwerken in de vorm van een bedrijfsovername.' 

Bedrijfsopvolging

Het bedrijf uit Beilen is door hun ouders opgericht en richtte zich naast de wegenbouw op zandwinning en loonwerk. In de jaren zestig werd het loonwerk van de hand gedaan en richtte Beugel zich uitsluitend nog op de wegenbouw en de zandwinning. De gebroeders Geert en Jan Beugel doen hun bedrijf van de hand, omdat ze geen geschikte bedrijfsopvolging hebben.

'Misschien komt dat ook wel doordat ze zien dat we meer dan twaalf uur op een dag werken', zegt Beugel lachend. Het duo doet hun zaak met een gerust hart van de hand. 'We waren al een tijdje bezig met de bedrijfsverkoop en er was genoeg interesse' zegt Geert Beugel, ‘maar meestal hadden de partijen meer belang bij het materieel en hadden ze geen interesse in het personeel.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!