Robert Bosch neemt activiteiten TTA over

Redactie team, Brookz | August 20, 2015

TTA International (TTA) is een Nederlandse IT-specialist die haar hoofdkantoor heeft in Dordrecht. Het bedrijf biedt software en technische oplossingen voor het creëren van elektrische schema's, die worden gebruikt voor diagnostische doeleinden. TTA International is opgericht in 1987 en telt 130 mensen in de Nederland en Duitsland. Het bedrijf heeft ook kantoren in Antwerpen, New Delhi, Rome en Londen.

Strategische overname

Met deze gedeeltelijke bedrijfsovername versterkt Robert Bosch haar productportfolio van standaard en op maat gemaakte oplossingen voor elektrische schema’s en diagnostische procedures voor de auto-industrie. TTA zal zich met de overgebleven activiteiten blijven richten op de resterende training business waarbij twintig medewerkers betrokken zullen blijven. TTA Internationaal werd bij deze verkoop geadviseerd door Baker Tilly Berk Corporate Finance uit Utrecht.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen