RTL Ventures neemt minderheidsbelang in Flinders

Redactie team, Brookz | April 26, 2017

Het in 2010 in Amsterdam opgerichte Flinders is een woonwinkel dat meer dan 18.000 designproducten aanbiedt aan consumenten en bedrijven. Het bedrijf is in 2016 genomineerd voor de FD Gazellen Awards als snelst groeiend bedrijf van Nederland en biedt werk aan 65 medewerkers. 

Ambitie

De Zaanse woonwinkel heeft de ambitie om dé specialist te worden in het designsegment binnen de woonbranche, zowel in Nederland als Belgie en Duitsland. Met het door RTL Ventures verstrekte werkkapitaal wil Flinders daarom de komende jaren uitbreiden in het assortiment, personeel, marketing en logistiek. 

Minderheidsbelang

RTL Ventures is een investeringsmaatschappij die mediawaarde en kapitaal investeert in ruil voor een aandeel in snel groeiende ondernemingen. De investeringstak van RTL investeert 3 miljoen euro in ruil voor een minderheidsbelang.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen