Sanders Fourage neemt branchegenoot over

Redactie team, Brookz | March 11, 2014

Bedrijf kopen

De broers Robin en Dave Sanders richtten in 2007 het bedrijf Sanders Fourage op, een leverancier van landbouwproducten. Het Reuselse bedrijf bedient onder andere dierentuinen, agrariërs en particulieren van bodembedekking en ruwvoeding in heel Europa.
 

Sinds de start groeide de onderneming snel, onder meer door online advertenties. In een vrij conservatieve branche leverde dit een forse omzetstijging op: de afgelopen jaren vervijftigvoudigde de omzet. De bedrijfsovername van Hugten Fourage past in de groeiambitie van Sanders Fourage.
 

‘Ons bedrijf is continu gegroeid’, legt Dave uit. ‘Onze toekomstvisie is om klanten goed te blijven bedienen en de groei door te zetten. Door een bedrijf te kopen als Hugten Fourage voelt voor ons dan ook als een logische stap om dit te bereiken.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen