Management buy-in kinderkledingmerk Jake Fischer

2014 M12 16

Management buy-in

Het merk Jake Fischer is opgezet door ondernemer Rob de Vos, die daarmee verwees naar de persoon Jake Fischer. Deze avonturier reist de wereld rond op zoek naar nieuwe uitdagingen in de uithoeken van onze planeet, zoals in de uithoeken van Afrika, Azië of Zuid Amerika waar hij bijzondere volken ontmoet.

De gedeeltelijke verkoop van het bedrijf is mede ingegeven doordat de tijd van eigenaar De Vos werd opgeslokt door zakelijke randactiviteiten. Met de nieuwe zakelijk partner aan boord in de vorm van Saskia Geervliet, die zich inkoopt via een management buy-in, kan het bedrijf zich richten op verdere groei. 

Bedrijfsverkoop

‘Wil je een merk uitbouwen, dan zul je er veel tijd, energie en creativiteit in moeten stoppen. En dat kunnen we samen veel beter’, legt De Vos de bedrijfsverkoop uit. ‘De afgelopen tijd ben ik erg druk geweest met allerlei zakelijke randactiviteiten, waardoor ik er te weinig aan toekwam het merk verder te ontwikkelen. Nu kan ik me weer meer kan richten op het creatieve vlak, terwijl Saskia jarenlange ervaring heeft met het bouwen van merken. Dat vult elkaar mooi aan.’

Geervliet werkte lange tijd bij Mexx, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de lancering van XX by Mexx. Verder bracht zij bij Noppies, Blue Rebel en O’Neill lijn in de collecties en interne organisatie. Zij vormt vanaf nu het managementteam samen met oprichter Rob de Vos, die als creative director verantwoordelijk zal zijn voor het concept, product, pr en marketing.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!