Sellon neemt pompenspecialist Luitec over

Redactie team, Brookz | September 4, 2015

Geen opvolger

Luitec werd In 1996 gestart door Aad Luiten, samen met twee werknemers. Vanuit Zoeterwoude-Rijndijk groeide het bedrijf uit naar een allround industrieel dienstverlener, die zich bezighoudt met de advisering, verkoop, service en onderhoud van technische componenten, compressoren en pompen. Luitec wist de afgelopen jaren o.a. een mooie positie op te bouwen in de internationale sector voor luxe jachtbouw. Aad Luiten is inmiddels 64 jaar, had geen opvolger binnen de familie en besloot zijn bedrijf van de hand te doen.

Strategische overname

Met deze strategische overname kan Sellon, een specialist in voornamelijk afdichtingen maar ook in pompen, versneld en direct groeien in haar markt- en producten-spectrum. Tevens leidt de overname ertoe dat het familiaire karakter verder wordt verstevigd. Sellon werd in de aankoop begeleid door Marktlink Fusies & Overnames.

(Gedeeltelijk) een bedrijf kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen