Sorbo-leverancier neemt deel SSC over

2012 M01 16

Bedrijfsovername

Om haar marktpositie verder te verstevigen, neemt Smartwares de non-foodactiviteiten van Shop Service Center (SSC) over. Het gaat hierbij om de groothandel van het bedrijf uit Alphen aan de Rijn, die met name producten als ruitenwisservloeistof, ruitenkrabbers, veiligheidsvestjes, maar ook cadeaus en speelgoed aan benzinestations levert.

‘Deze bedrijfsovername valt samen met onze naamswijziging van Spijker Holding naar Smartwares’, legt directeur Vincent Braams uit. ‘Wij willen de toonaangevend leverancier zijn van slimme, goede en leuke non-food producten die de consument graag wil hebben. Hier is veel vraag naar, maar het is belangrijk dat we nu ook via de benzinestations consumenten goed kunnen bereiken. Wij verstevigen met deze strategische overname onze leidende positie in Europa.’ 

Aandelen

Dochterondernemingen van Smartwares zijn onder andere Nedac Sorbo, Roos Electronics en Spijker Kwasten. De producten worden voornamelijk in de Europese markt verkocht. De aandelen van het bedrijf is in handen van H2 Equity Partners, NPM Capital, ABN Amro Participaties en het management.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!