Spaans bedrijf koopt Ponypark Slagharen

2012 M03 15

Bedrijfsovername

Het aandelenpakket van attractie- en vakantiepark Slagharen is momenteel nog in handen van Henric en Bouwe Bemboom. Zij zijn de dochter en zoon van Henk Bemboom, die in 1963 de basis legde voor het Ponypark Slagharen.

 

Het Spaanse Parques Reunidos, een bekende speler op de markt van attractieparken, deed eerder ook al eens een bod op het Nederlandse familiebedrijf, maar de bedrijfsovername ketste af. 'Er was geen behoefte aan een vervolgafspraak', zei directeur Angelique Klar van Slagharen toen tegen De Stentor.

 

Bedrijfsverkoop

Of de bedrijfsverkoop van het attractiepark Slagharen gevolgen zal hebben voor het personeel van het vakantiepark is nog niet duidelijk. De familie Bemboom heeft officieel nog niet gereageerd op de berichten van een mogelijke bedrijfsverkoop. Wel hebben zij een persconferentie gepland.

 

De Spanjaarden zijn onder andere eigenaar van het Belgische Bobbejaanland en Moviepark in Duitsland. Daarnaast bezitten zij tal van dierentuinen, waterparken, dolfinaria en attractieparken in Europa en de Verenigde Staten.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!