Spaanse overname voor speeltuin Linnaeushof

2012 M07 20

Bedrijfsovername

Linnaeushof is Europa’s grootste speeltuin met jaarlijks ca. 300.000 bezoekers. Het Bennekomse familiebedrijf bestaat sinds 1963. Met de bedrijfsovername moet de continuïteit van het park behouden blijven.
 

‘De directie van Aspro Ocio waardeert de filosofie en uitstraling van Linnaeushof en ziet veel mogelijkheden voor uitbreiding’, zegt directeur Sander Grijpstra van Linnaeushof in een persbericht. ‘We laten een familiebedrijf met landelijke naamsbekendheid, een prachtige historie en geliefde medewerkers in goede handen achter. We hebben alle vertrouwen in de toekomst van het park.’

Bedrijfsoverdracht

De huidige directie blijft nog tot het einde van het speelseizoen aan om te zorgen voor een soepele bedrijfsoverdracht. Aspro Ocio exploiteert door heel Europa diverse speel- en attractieparken. Vier jaar geleden namen de Spanjaarden Deltapark Neeltje Jans in Zeeland over.
 

Vorig jaar leek pretpark Slagharen ook in Spaande handen te vallen. Parques Reunidos leek lange tijd op weg naar bedrijfsovername, maar de overnamegesprekken ketsten af.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!