Strategische bedrijfsovername voor Klikwork

Redactie team, Brookz | March 12, 2013

Bedrijfsovername

Klikwork is een werving- en selectiebureau voor dienstverleners en fabrikanten in de ICT-branche, met klanten als Novade, Immidio en Value Blue. Het Deventerse bedrijf zocht naar uitbreiding in het Noord-Oosten van Nederland. Via de strategische overname van het Zwolse Jansen & Jongschaap krijg Klikwork toegang tot deze geografische markt.
 

‘Jansen & Jongschaap heeft een sterke positie in de regio Zwolle opgebouwd en wilde de volgende stap maken’, aldus directeur Marcel van der Meer van Klikwork. ‘Wij waren op zoek naar een partij met een sterke positie in Noord-Oost Nederland. De bedrijfsovername van Jansen & Jongschaap was dan ook snel rond.’

Bedrijfsoverdracht

Na de bedrijfsoverdracht blijft medeoprichter Edvard Jongschaap actief bij Klikwork als ICT-recruitmentspecialist. De toekomst van medeoprichter Iris Jansen (bij Klikwork) is nog ongewis. Klikwork blijft op de overnamemarkt actief. Zo kijkt het Deventerse bedrijf nog naar bedrijven te koop in het zuiden van Nederland.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen