Strategische overname door De Haan Autotransport

2011 M07 7

De Haan Autotransport neemt Broekman Motortransport over, een dochteronderneming van Broekman Automotive Division. Ook de activa gaan over naar het bedrijf uit Bleiswijk. Het gaat om 12 trailers en 15 medewerkers.

Strategische overname

Na een jarenlange samenwerking tussen Broekman Motortransport en De Haan Autotransport op het gebied van distributievervoer van automobielen door Europa, was het een logische stap dat de handen ineen gesloten worden.

‘We hadden meer werk dan we aankonden’, zegt directeur Pieter Jongenotter van De Haan Automotive tegen het vakblad Automotive. ‘Door de strategische overname kunnen we efficiënter werken en neemt het aantal beladen kilometers toe.’ 

Bedrijfsverkoop

Broekman Automotive Division stoot het vervoer van auto's over de weg af, omdat het zich meer wil richten op de overslag van auto's op zijn terminal in de haven van Rotterdam en op toegevoegde-waardeactiviteiten.

‘Door deze bedrijfsverkoop kan De Haan voortaan een betere bezetting van zijn trailers garanderen, terwijl wij onze klanten een groter aantal trailers kunnen aanbieden’, legt directeur Raymond Riemen van Broekman Automotive Division uit. De Haan zal na de overname over een vloot van 28 autotransporters beschikken.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!