Strategische overname door SpeakUp

Redactie team, Brookz | February 2, 2012

Bedrijf kopen

Sinds het najaar van 2011 is de dienst SpeakUp Mobile aan het dienstenpakket van de telecomoperator toegevoegd. De bedrijfskoop van Ecofoon is een stap in het verder realiseren van de ambities van SpeakUp in telecomland.

‘Met deze bedrijfsovername brengen wij de dienstverlening naar het volgende niveau’, zegt directeur Florian Overkamp van SpeakUp. ‘Met het portfolio van Ecofoon onderstrepen wij bovendien dat we ondanks het huidige economisch klimaat doorgroeien en kansen in de markt zien om kruisbestuiving tussen vaste en mobiele telefonie te versterken.’

Twitter

De in 2003 opgerichte telecomoperator SpeakUp, gespecialiseerd in diensten met toegevoegde waarde en bijbehorende ontwikkelingen op het gebied van VoIP-technologie en vast-mobiel integratie, is geënt op de zakelijke markt.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen