Strategische overname Kaartwereld.nl door Webprint

2014 M09 15

Bedrijfsovername

Kaartwereld.nl is, na de recente bedrijfsovername van Posters.nl, de tweede aanvulling op het bestaande productassortiment van Webprint. Het Oldenzaalse bedrijf ziet naast de versterking van haar positie als marktleider veel kansen voor intensieve samenwerking tussen de twee websites.

‘Kaartwereld.nl heeft een unieke positie in de online wenskaartenmarkt en stelt ons in staat om naast de wenskaarten met eigen foto, waar wij al een leidende rol innemen, nu een compleet aanbod te bieden in de wenskaartenmarkt’, aldus algemeen directeur John Glorie.

Bedrijfsverkoop

Kaartwereld.nl wordt overgenomen van PostNL, dat lange tijd een uitgebreid portfolio van webwinkels opbouwde. Maar het postbedrijf stoot langzamerhand veel eigen e-commerce-diensten af, zoals KadoWereld.nl aan YourSuprise.

‘We zien een toename in het maken en versturen van online wenskaarten’, zegt directeur Consument & Kleinzakelijk Barry Husman van PostNL over de bedrijfsverkoop. ‘Wij zijn op zoek gegaan naar een goede online partij die deze markt verder kan laten groeien. Bovendien past Kaartwereld.nl goed in het geheel aan producten van Webprint.’

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!