Strategische overname Kaartwereld.nl door Webprint

Redactie team, Brookz | September 15, 2014

Bedrijfsovername

Kaartwereld.nl is, na de recente bedrijfsovername van Posters.nl, de tweede aanvulling op het bestaande productassortiment van Webprint. Het Oldenzaalse bedrijf ziet naast de versterking van haar positie als marktleider veel kansen voor intensieve samenwerking tussen de twee websites.

‘Kaartwereld.nl heeft een unieke positie in de online wenskaartenmarkt en stelt ons in staat om naast de wenskaarten met eigen foto, waar wij al een leidende rol innemen, nu een compleet aanbod te bieden in de wenskaartenmarkt’, aldus algemeen directeur John Glorie.

Bedrijfsverkoop

Kaartwereld.nl wordt overgenomen van PostNL, dat lange tijd een uitgebreid portfolio van webwinkels opbouwde. Maar het postbedrijf stoot langzamerhand veel eigen e-commerce-diensten af, zoals KadoWereld.nl aan YourSuprise.

‘We zien een toename in het maken en versturen van online wenskaarten’, zegt directeur Consument & Kleinzakelijk Barry Husman van PostNL over de bedrijfsverkoop. ‘Wij zijn op zoek gegaan naar een goede online partij die deze markt verder kan laten groeien. Bovendien past Kaartwereld.nl goed in het geheel aan producten van Webprint.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen