Strategische overname van Benelux Milieu Beheer

Redactie team, Brookz | June 17, 2014

Bedrijf te kopen

Door de bedrijfsovername verstevigt Anlag International, een middelgrote speler op de Nederlandse markt, de marktleiderpositie; beide bedrijven zijn namelijk marktleider in ons land op het gebied van de innovatie en ontwikkeling van opslagsystemen voor (brand)gevaarlijke stoffen.
 

‘De overname past bij de ambitie van Anlag International om verder te groeien’, aldus het persbericht. ‘Beide bedrijven beschouwen de samenvoeging als een waardevolle bundeling van hun activiteiten. Zij zien de toekomst, waarin alle bedrijfsactiviteiten worden geconcentreerd in Ede, dan ook met vertrouwen tegemoet.’
 

Door het bedrijf te kopen wordt niet alleen het productassortiment van Anlag International aanzienlijk uitgebreid, maar ook het gespecialiseerde advies en de bijbehorende juridisch-administratieve en technische dienstverlening.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen