Strategische overname van Brokjespiloot.nl

2013 M04 16

Strategische overname

Brokjespiloot.nl levert consumenten maandelijks natuurlijke voeding, afgestemd op het profiel van hun huisdier, voor dezelfde of lagere prijs als in de winkel. Zo zitten huisdieren nooit meer zonder brokjes en hoeven klanten niet meer te slepen met zware zakken voer of kattenbakvulling.
 

Koper Ranzijn tuin en dier is een familiebedrijf met acht vestigingen, elk met een tuincentrum en een dierenspeciaalzaak. Met de strategische overname van Brokjespiloot.nl voegt Ranzijn tuin en dier de adviesmodule toe aan de bestaande webshop. Naast de website neemt het familiebedrijf ook de bestaande klanten van Brokjespiloot.nl over.

Start-up

Brokjespiloot.nl is een initiatief van Harvest adVentures, een onderdeel van consultancybedrijf Harvest dat investeert in internet start-ups. Het idee speelt naast de toenemende vraag naar natuurlijke diervoeding in op de sterke opkomst van subscription commerce, de verzamelnaam voor internetabonnementen op allerlei verschillende producten zoals biologische producten, cosmetica of scheermesje, in de VS.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!