Strategische overname van groothandel D&B DecoDesign

Redactie team, Brookz | June 19, 2013

Bedrijfsovername

Verkoper D&B DecoDesign is een leverancier van trendy lifestylye-producten als raamfolies, plakplastic en tafelzeil. Koper Blycio Textile Group is een Europese groothandel gespecialiseerd in vlamvertragend textiel en woonaccessoires van textiel voor binnen en buiten.
 

‘Met de bedrijfsovername van D&B DecoDesign versterken wij onze positie in Nederland enorm’, aldus de koper. ‘Daarnaast krijgen wij met het productenpakket van D&B DecoDesign nieuwe mogelijkheden bij onze Europese klanten.’

Strategische overname

Eigenaren Arno Fabels en Gerald Broek van Blyco Textile Group speelden al enige tijd met de gedachte om de groei een impuls te geven via een strategische overname in de markt. De voorkeur ging uit naar een Nederlandse partij die een aanvulling is op het huidige productportfolio en op de huidige markten.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen