Strategische overname van POM

Redactie team, Brookz | January 2, 2012

Strategische overname

Met de bedrijfsovername versterkt zowel POM als V!go hun positie op de markt voor orthopedische hulpmiddelen. Deze stond al langere tijd onder druk door strengere eisen van zorgverzekeraars en schaalvergrotingen van de concurrentie, waardoor de Sint Maartenskliniek op zoek was naar een strategische partner.

POM blijft zich richten op de specialistische en complexe orthopedische techniek en hulpmiddelen. Dankzij de strategische overname door V!go kan het Nijmeegse instrumentenmakerij het assortiment verbreden en neemt de innovatiekracht toe.

Bedrijfsovername

V!go is marktleider in België met een omzet van ruim 55 miljoen euro. De orthopedische instrumentmakerij is verder actief in Polen en betreedt nu dus ook de Nederlandse markt. De sterke medisch inhoudelijke relatie tussen POM en de Sint Maartenskliniek was voor V!go een belangrijke overweging bij de bedrijfsovername.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen