Strategische overname van Voskuilen Vleeswaren

Redactie team, Brookz | July 30, 2013

Bedrijfsovername

DSG Group is een producent van gegrilde vleeswaren, rotisserieproducten en verse filet americain. Voskuilen Vleeswaren is een grote speler op het gebied van ambachtelijke gehaktballen en ambachtelijke rookworst.
 

‘Door onze gehaktballen te combineren met het huidige assortiment van Voskuilen, kan ons bedrijf een volledig aanbod bieden voor iedere klant en zich sterk positioneren in de markt’, aldus de directie Nick Visser en Wilbert Wolfs over de bedrijfsovername. ‘Wij geloven in echte lekkere producten die door ambachtsmensen gemaakt zijn en koppelen dit aan een moderne manier van vermarkten waarbij wij in samenwerking met onze klanten het maximale uit de categorie proberen te halen.’

Overnamefinanciering

Vorig jaar ging DGS Group een samenwerking aan met Rabo Capital, de investeringstak van Rabobank. Door het toetreden van deze investeerders kan DGS Group deze bedrijfsovername financieren.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen