Strategische overname van webshop Kabeltje.nl

Redactie team, Brookz | September 22, 2014

Bedrijfsovernames


Kabeltje.nl werd in 2007 opgezet door Wouter Hol en Vincent de Rie. In zeven jaar tijd groeide het bedrijf uit van een huiskamerproject tot een webshop met een omzet boven de miljoen euro. Door het uitgestippelde groeipad van Easy2Company door middel van bedrijfsovernames, is Kabeltje.nl een ideale overnameprooi.


‘Om nog beter in te spelen als partner voor consumenten en bedrijven worden in de toekomst nog meer websites aangesloten’, aldus managing director Joost Blom van Easy2Company. ‘Ook groeien we internationaal door met een goed presterende webshop in Duitsland.’ Het doel van Blom is om zijn onderneming uit te bouwen tot ‘een echt online warenhuis’.

Lionel Messi


Koper Easy2Company is bekend van webwinkel Easy2order.nl, die onder andere handelt in elektronica, speelgoed en verzorgingsproducten uit het Verre Oosten. Het grote publiek zal vooral de Space Scooter van Easy2Company kennen, waarvoor de Nederlandse ondernemer Blom voetballer Lionel Messi heeft gestrikt als uithangbord.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen