Strategische overname voor Caspar de Haan

Redactie team, Brookz | March 6, 2012

Bedrijfsovername

Net als Caspar de Haan is Moonen een partner in onderhoud en renovatie voor woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, industrie, ziekenhuizen, verenigingen van eigenaren en beleggers.
 

Het ruim tachtig jaar oude familiebedrijf voorzag niet in een opvolger en zocht aansluiting bij een bedrijf met een soortgelijke visie en cultuur om de continuïteit van het bedrijf te garanderen. ‘Door dit samengaan, kan Moonen zich weer volledig richten op de toekomst’, zegt directeur Ad van de Wijdeven.

Strategische overname

Het is niet de eerste keer dat Caspar de Haan een strategische overname pleegt. In de afgelopen vijftien jaar sloten zich al een zestal andere bedrijven met succes aan. Behalve kennisdeling en innovatiekracht ziet directeur Cas de Haan van het gelijknamige bedrijf ook een belangrijke ontwikkeling in de regionale dekking, verbreding van het netwerk en een toename van het marktvolume.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen