Strategische overname voor Medux

Redactie team, Brookz | February 13, 2012

Bedrijfsovername

De bedrijfsovername komt tot stand in een periode waarin de markt op het gebied van zorghulpmiddelen vele veranderingen tegemoet kan zien. Door de strategische overname van Vitalis, met als doel om Vitalis verder uit te bouwen, verstevigt Medux haar positie in de zorg en speelt hiermee in op de toekomstige ontwikkelingen van de AWBZ.

 

‘Met deze bedrijfsovername versterken wij onze strategische positie en verbreden onze portefeuille aan zorgoplossingen in met name de intramurale markt’, zegt directeur Marco Jungschlager van Medux. ‘De activiteiten van Vitalis passen perfect bij de strategie van Medux; door het bieden van zorgproducten en diensten het welzijn van mensen bevorderen’.

Bedrijfsverkoop

Ook directeur/eigenaar Gosse Kooi van Vitalis is tevreden met de bedrijfsverkoop.‘Ik wil mijn carrière een andere wending geven en het bedrijf in goede handen achterlaten. De keuze voor Medux is heel bewust gemaakt, want de bedrijfsculturen en organisaties passen uitstekend bij elkaar.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen