Strategische overname voor start-up CloudID

Redactie team, Brookz | January 11, 2013

Strategische overname

CloudID is een dienstverlener op het gebied van cloud computing en identity & access management. De start-up is twee jaar geleden opgericht door Judith Littel en heeft momenteel vier werknemers in dienst. Des te opvallender de strategische overname, want bij Promax werken maar liefst 41 man.
 

‘Om ook grote klanten aan de bovenkant van de markt te kunnen bedienen, moeten we als bedrijf continuïteit  kunnen aantonen’, zegt directeur Littel. ‘Daarom wilde ik graag dat CloudID wat meer ‘body’ zou krijgen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een goede overnamekandidaat.'

Bedrijfsovername

CloudID betaalt de bedrijfsovername door het ingebrachte kapitaal van ABN AMRO Informal Investment Services, de investeringstak van de bank. Via meerdere investeringsrondes haalde het Eindhovense bedrijf risicokapitaal op.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen