Talent&Pro; neemt failliet Numerando over

Redactie team, Brookz | May 6, 2011

Het Naardense Numerando werd vorige week failliet verklaard, nadat eerder al surseance van betaling was verleend. Talent&Pro streeft ernaar dat de circa 175 Numerando-medewerkers hun baan kunnen behouden.

Bedrijfsovername

Door de bedrijfsovername groeit Talent&Pro naar zo'n 450 medewerkers. Het Leusdense Talent&Pro verwacht de komende jaren nog bijzonder veel dynamiek in de pensioenwereld.

'Met deze koop vullen wij een lang gekoesterde ambitie om in combinatie met de actuariële unit, een stevige voet in pensioenland te zetten', zegt directeur Emile Bezemer van Talent&Pro. 'Met onze business units Actuarieel en Verzekeringen hebben we al een solide partnerpositie opgebouwd in het pensioensegment.'

Eigen middelen

'Door de bedrijfsovername van Numerando zijn we in het gehele pensioendomein in één keer marktleider', vervolgt Bezemer. 'Het faillissement van Numerando zegt niets over de prestaties die medewerkers van het bedrijf leveren.'

Talent&Pro betaalt de overname uit eigen middelen; de naam Numerando blijft gehandhaafd. De overgenomen bedrijfsonderdelen krijgen een plaats in een aparte tak binnen Talent&Pro.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen