The Bean Machine verkocht aan Helderberg

2011 M07 11

Helderberg levert online oplossingen aan accountants- en administratiekantoren. Hierbij wordt voor de uitwisseling van gegevens tussen de accountant, de klant en andere partijen zoals banken, gebruik gemaakt van het platform van Helderberg.

Bedrijf kopen

‘Door de bedrijfsovername van The Bean Machine zijn we in staat de doorontwikkeling van ons platform aanzienlijk te versnellen’, aldus directeur Herke Plantenga van Helderberg. ‘Wij zien een enorme behoefte in de markt aan een dergelijk platform.’

Het bedrijf verwacht hiermee de zorg omtrent de ICT-infrastructuur uit handen te nemen, de accountant en zijn klant een dagelijks inzicht in de cijfers te geven en voor de accountant aanzienlijke efficiencyvoordelen te realiseren.

Bedrijfsverkoop

‘Na vier jaar te hebben gebouwd aan onze organisatie en ons portfolio, was het tijd voor een nieuwe stap’, zegt directeur Peter Bakker van The Bean Machine. ‘Binnen Helderberg bundelen we door de bedrijfsverkoop onze kennis en ervaring samen met andere ervaren specialisten en werken we aan een geavanceerd platform.’

Peter Bakker neemt in de nieuwe onderneming de rol van Director Software Development op zich. Aan het team worden deze zomer nog drie ICT-specialisten toegevoegd.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!