Thermoware verkocht aan Antea

Redactie team, Brookz | April 18, 2016

Thermoware houdt zich bezig met de productie en verkoop van EPS machines  waarmee klanten “piepschuim” (EPS) verpakkingsmiddelen kunnen produceren. Klanten van het bedrijf zijn met name bedrijven actief in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. De machines worden wereldwijd verkocht. De omzet van Thermoware bedraagt circa € 7 miljoen.

Management buy-in

De deelname door Antea houdt verband met een verkoop door de DGA, Eric Tick, die na 25 jaar afscheid neemt. Antea heeft de onderneming gekocht samen met Management Buy-In Manager Rik Lodders. Eric Tick blijft gedurende 2016 betrokken voor een goede overdracht aan Rik Lodders. Antea heeft 90% van de aandelen in de opgerichte koopholding, Thermoware Group B.V. Rik Lodders heeft de overige 10 %.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen