Travix neemt Easytobook.com over

Redactie team, Brookz | August 21, 2011

Het dochterbedrijf van het internationale reisconcern BCD Holdings verbreedt met de bedrijfsovername haar eigen reisaanbod met hotels.

Strategische overname

Voor Travix is de overname een belangrijke strategische stap. Travix is marktleider op het gebied van online verkoop van vliegtickets. De organisatie maakt een enorme internationale groei door en gaat zich in de toekomst meer richten op het aanbieden van een volledig (al dan niet zelf samengesteld) reispakket.

‘Door deze acquisitie versterken wij niet alleen onze positie binnen de online reisbranche, maar beschikken wij ook over alle nodige kennis, ervaring en producten om de consument nog beter van dienst te zijn’, zegt directeur Raymond Vrijenhoek van Travix. ‘Want naast eenvoudig en betrouwbaar kunnen boeken, is een breed en compleet assortiment van cruciaal belang.’

Snelle groei

Easytobook.com is opgericht in 2004 en is de specialist in online reserveringen van kwalitatieve hotels tegen de laagst mogelijke tarieven. In de afgelopen vijf jaar heeft het ambitieuze bedrijf een omvangrijke groei doorgemaakt. De internationale organisatie heeft het afgelopen jaar meer dan 1 miljoen hotelovernachtingen verkocht.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen