USP Display verkoopt aandelenbelang aan Duitsers

Redactie team, Brookz | December 13, 2013

Bedrijf verkopen

UPS Display is een full-service leverancier van verpakkingen en displays, waarbij de onderneming het traject van concept tot het distribueren oppakt. Het Drontse bedrijf levert producten voor onder andere MTV, de Staatsloterij en Heineken. Door een gedeelte van het bedrijf te verkopen, wil het management verder groeien door innovatieve producten op de markt te brengen.
 

Brohl Wellpappe is de uiteindelijke koper van het meerderheidsbelang in USP Display. De Duitse onderneming is een familiebedrijf dat al sinds 1778 bestaat. Brohl Wellpappe is een leverancier op het gebied van verpakkingen en displays van golf- en massief karton. Hoe groot het aandelenbelang is dat USP Display verkocht heeft, is niet bekend.

Verkoper USP Display werd tijdens de transactie begeleidt door Alfa Fusies & Overnames. Koper Brohl Wellpappe werd tijden de transactie begeleidt door Ten Kate Huizinga Corporate Finance.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen