Vadac koopt oplegmatrassenleverancier

2011 M09 29

Vadac verzorgt voor Truster al een aantal jaren de fijnmazige distributie. Ingegeven door de sterke groei van Vadac en de aanwezige synergie, is de bedrijfsovername van Truster een logische vervolgstap.

Bedrijfskoop

Truster is leverancier van kwalitatief hoogwaardige drukverlagende oplegmatrassen voor caravans, campers en boten. Vadac is een groothandel gespecialiseerd in caravan-, camper- en bootaccessoires. De bedrijfskoop door Vadac maakt verdere ontwikkeling van het Trusterconcept mogelijk.

‘We hebben diverse synergieën in deze acquisitie geïdentificeerd’, zegt directeur Marco van Rooijen van Vadac. ‘De trend binnen caravan-, camper- en bootindustrie is richting comfort en hoge kwaliteit. Zowel dealers als kampeerders zijn op zoek naar hoge kwaliteit gekoppeld aan een hoog serviceniveau. Wij zijn ervan overtuigd dat de Truster producten volop kansen en groeimogelijkheden bieden en prima aansluiten bij Vadac’s assortiment.’

Overnamekandidaten

Van Rooijen staat zeker niet afwijzend tegenover verdere overnames in de toekomst. Hij gelooft sterk in een consolidatieslag van leveranciers van accessoires en staat daarom open voor meer overnamemogelijkheden. Vadac investeert veel in het ontwikkelen van nieuwe producten.

‘Vadac is de juiste partner voor Truster’, zegt directeur Tonnie Coenen van Truster over de bedrijfsverkoop. ‘Truster heeft een geweldige marktpositie opgebouwd en wordt alom gewaardeerd door zowel dealers als consumenten.’

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!