Vadac koopt oplegmatrassenleverancier

Redactie team, Brookz | September 29, 2011

Vadac verzorgt voor Truster al een aantal jaren de fijnmazige distributie. Ingegeven door de sterke groei van Vadac en de aanwezige synergie, is de bedrijfsovername van Truster een logische vervolgstap.

Bedrijfskoop

Truster is leverancier van kwalitatief hoogwaardige drukverlagende oplegmatrassen voor caravans, campers en boten. Vadac is een groothandel gespecialiseerd in caravan-, camper- en bootaccessoires. De bedrijfskoop door Vadac maakt verdere ontwikkeling van het Trusterconcept mogelijk.

‘We hebben diverse synergieën in deze acquisitie geïdentificeerd’, zegt directeur Marco van Rooijen van Vadac. ‘De trend binnen caravan-, camper- en bootindustrie is richting comfort en hoge kwaliteit. Zowel dealers als kampeerders zijn op zoek naar hoge kwaliteit gekoppeld aan een hoog serviceniveau. Wij zijn ervan overtuigd dat de Truster producten volop kansen en groeimogelijkheden bieden en prima aansluiten bij Vadac’s assortiment.’

Overnamekandidaten

Van Rooijen staat zeker niet afwijzend tegenover verdere overnames in de toekomst. Hij gelooft sterk in een consolidatieslag van leveranciers van accessoires en staat daarom open voor meer overnamemogelijkheden. Vadac investeert veel in het ontwikkelen van nieuwe producten.

‘Vadac is de juiste partner voor Truster’, zegt directeur Tonnie Coenen van Truster over de bedrijfsverkoop. ‘Truster heeft een geweldige marktpositie opgebouwd en wordt alom gewaardeerd door zowel dealers als consumenten.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen