Varova neemt B32 Groep over

Redactie team, Brookz | April 21, 2015

Strategische overname

De bedrijfsovername is bedoeld als strategische stap in de groei van de Varova Fashion Groep die nu met acht verschillende formats en 160 winkels in de Benelux een omzet heeft van 200 miljoen euro. Varova heeft ook belangen in fashionformules als Men at Work, Sissy Boy, Gsus, Kings of Indigo, JC Rags, Ontour en Tumbl 'n Dry.

Later betalen

Open32 is een multibrand retailketen met 60 winkels die grotendeels buiten de Randstad zijn gevestigd. Het eerste filiaal werd in 1973 in Arnhem geopend door Bas Koijck. Twaalf jaar geleden werd een naamsverandering doorgevoerd en de voormalig Boetiek32 winkels omgedoopt tot Open32. De keten verkoopt jeans en casual kleding van merken als G-Star, Replay, Vero Moda en Diesel. In december kwam Open32 in het nieuws omdat het als een van de eerste modeketens consumenten in de winkel de mogelijkheid gaf om pas een maand later te betalen. Daarmee bracht de keten de populaire betaalmethode van internet naar de fysieke winkel. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse