Vijfde bedrijfsovername in zestien dagen voor Fletcher

Redactie team, Brookz | February 23, 2012

Bedrijfsovernames

Het gaat snel met de expansie van Fletcher Hotels. Nadat het eerder dit jaar al drie bedrijfsovernames in drie dagen deed, meldt de hotelgroep wederom twee bedrijfsovernames. Ditmaal gaat het om Hotel Witte Huis (Soest) en Resort Spaarnwoude (nabij Amsterdam).

Vooral met de bedrijfsovername van het resort wil Fletcher Hotels groeien. ‘Fletcher Resort Spaarnwoude sluit aan op onthaasten en recreëren in eigen land’, zegt directeur Rob Hermans. ‘In dit segment willen we nummer één worden’.

Mede-aandeelhouder

Met deze bedrijfsovername staat de teller van Fletcher op 56 vestgingen. Met name sinds de komst van mede-aandeelhouder Rabo Participaties in 2010, groeit Fletcher erg snel. De hotelgroep werd onlangs uitgeroepen tot Best Managed Company 2011 by Deloitte en Populairste Hotelketen van Nederland 2011 by Zoover.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen