Voormalig Ajax-directeur neemt hockeymerk Stag over

Redactie team, Brookz | October 18, 2013

Management buy-in

Via een management buy-in neemt Hillen - in de periode 1994 tot en met 2002 commercieel directeur bij voetbalclub Ajax - het volledige aandelenpakket van Aimsport over. Oprichters Rob en Caroline Tettero treden na de bedrijfsoverdracht terug van de dagelijkse leiding, maar blijven wel nog enige tijd verbonden aan het Hillegomse bedrijf.
 

Aimsport bezit de exclusieve rechten van het hockeymerk Stag, dat eveneens eigendom is van de Tettero's. In de voorbije kwart eeuw is Stag uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van hockeykleding, hockeysticks en hockeyaccessoires. Via gespecialiseerde sportwinkels die klant zijn bij Aimsport worden ruim 70 hockeyverenigingen voorzien van Stag kleding.
 

De hockeywereld is voor Hillen geen onbekend terrein. Hij kwam in de jaren 80 van de vorige eeuw uit voor HC Amsterdam, speelde drie jaar in Jong Oranje en kwam elf keer uit voor Oranje. Na zijn studie bedrijfskunde werkte Bob-Jan achtereenvolgens voor IBM, AFC Ajax en Omnilabo.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen