Wederom bedrijfsovername voor Dolmans Landscaping

Redactie team, Brookz | December 10, 2012

Bedrijfsovername

Dolmans Landscaping is een Limburgs familiebedrijf dat uit meerdere hoveniersbedrijven bestaat. Met de bedrijfsovername van Wieringen Prins heeft Dolmans Landscaping een landelijke dekking in ons land. Eerder kocht het bedrijf al groenbedrijven in het noorden, oosten en zuiden van Nederland.
 

Bij eerdere aankopen konden we steeds gebruikmaken van bankleningen alleen, zegt directeur-grootaandeelhouder Erwin Janssen van Dolmans Landscaping over de financiering van de bedrijfsovername in Het Financieele Dagblad. Ditmaal vragen de banken meer garanties en zekerheden. Ik zal als eigenaar ook een deel zelf moeten inbrengen.

Bedrijf verkopen

De bedrijfsverkoop is het gevolg van bezuinigen die klanten op hun bestedingen voor aanleg en onderhoud van tuinen en parken doen. Met de verkoop van het bedrijf is de continuïteit voor de werknemers gegarandeerd, zegt eigenaar Wino Heman van Wieringen Prins.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen