Wederom bedrijfsovername voor Hans Struijk Fietsen

Redactie team, Brookz | July 6, 2012

Bedrijfsverkoop

Hans Struijk Fietsen is Nederlands grootste fietsenvakhandel - met een webshop-  met een jaarlijkse omzet van 15 miljoen euro. Verbakel Fietsfactor heeft twee vestigingen in Pijnacker en Nootdorp, waarbij marktvorsers de omzet op zo’n twee miljoen euro schatten.
 

‘Voor Hans Struijk Fietsen was de kwaliteit van de winkelbeleving en de goede mentaliteit van de medewerkers doorslaggevend’, zeggen directeuren Timon Rutten en Bastiaan Hagenouw. ‘Deze passen naadloos in de visie van Hans Struijk Fietsen. Voor Ed en Jeroen Verbakel is het vertrouwen in de strategie van Hans Struijk na de bedrijfsverkoop erg belangrijk.’

Bedrijfsovername

De bedrijfsovername is hoogstwaarschijnlijk gefinancierd met risicokapitaal. Sinds eind januari heeft investeringsmaatschappij NPM Capital namelijk een aandelenbelang in Hans Struijk Fietsen genomen. Met de groeifinanciering moet de expansiedrift van de grootste fietsenvakhandel bekostigd worden.
 

‘NPM Capital ondersteunt Hans Struijk Fietsen op een relatief vroeg moment van de bedrijfsstrategie’, staat in het persbericht. ‘Via de opening van nieuwe fysieke winkels, bedrijven kopen en gerichte online investeringen wil de directie de geografische footprint in hoog temDoor een strategische overname voegt Hans Struijk Fietsen weer twee vestigingen aan het aanbod van negen toe. Lees er meer over!po vergroten en de verkopen via internet snel laten groeien.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen