Redactie team, Brookz | December 11, 2017

 De F&O Awards werden vorige week in een bomvol Hotel Houten uitgereikt door Peter Rikhof, hoofdredacteur van overnameplatform Brookz. Bij de beoordeling van de individuele prijzen is gekeken naar het aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak.

 Aan de verkiezing werd door ruim 1.200 fusie- en overnameadviseurs deelgenomen. Paul de Blok van RSM Nederland en Ad Strijbosch van De Overname Adviseur kregen een Lifetime Achievement als erkenning voor hun buitengewone inzet en bijdrage aan het fusie- en overnamevak.

Zeer ambitieus

Volgens Rikhof is Eduard een terechte winnaar. ‘Duncan is al twintig jaar actief in het vak en timmert sinds 2009 zeer ambitieus aan de weg met zijn eigen fusie & overnamekantoor. Dit jaar was IRIS Corporate Finance betrokken bij tien mooie verkooptransacties en is daarmee een niet meer weg te denken speler in de Nederlandse middenmarkt geworden.’

Over de F&O Awards

De Fusie & Overname Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt georganiseerd door Brookz, platform voor bedrijfsovername. De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie & overnameadviseurs en is een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen