Yes Telecom neemt Mobile Service over

2015 M01 8

Dit soort bedrijven maken gebruik van het mobiele netwerk van KPN om mobiele telecommunicatiediensten aan te bieden. Yes Telecom heeft klanten uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en ziet in Mobile Service een versterking voor haar positie in de MKB-markt en de relatie met resellers. 

Verdere uitbouw

Mobile Service werd in 2003 opgericht en is een zelfstandige mobile service provider, gefocust op de zakelijke markt,  via het netwerk van KPN, met daarbij uitsluitend een samenwerking met telecom resellers. Het bedrijf uit Hengelo heeft een landelijke dekking, maar is met name vertegenwoordigd in het noorden en oosten van Nederland. Onder de merknaam Yes Telecom zullen de providers aan de verdere uitbouw van het zakelijke klantportfolio werken. 


Overnametraject

‘Met twee locaties met een gezamenlijk bereik van meer dan 300 unieke Business Partners in Nederland, kan de combinatie van Yes Telecom en Mobile Service bestaande en nieuwe klanten de beste service bieden op het netwerk van KPN’, aldus de heer René Hesselink (voormalig DGA en huidig directeur). Gedurende het hele traject van de bedrijfsovername werd Mobile Service bijgestaan door Factor Bedrijfsovernames.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!